Om oss

Företaget startades 2001. Affärsidan var att "projektera, installera, leverera utrustning till och ge service inom data, Fiber, CCTV" och vi har inte ändrat vår affärsidé sedan dess.

Idag ser CHK Computer Service AB ut så här:
Kontor och service i Stockholm och verksamhetsområde över hela Stockholm. Verksamheten är inriktad på konsultering, projektering, installation och underhåll av datanät, CCTV.

Rådgivning
Utvärdering av lokaler, val av datanät är exempel på uppdrag som vi utför åt våra kunder.

Besiktningar
CHK Computer Service AB utför även besiktningar av nätverk, datormiljöer och CCTV anläggningar. Det kan gälla besiktning med anledning av kommande ombyggnad eller med anledning av dålig funktion i en anläggning.

Projektledning
CHK Computer Service AB anlitas också som projektledare för att ta hand om upphandling och övervakning av projektets färdigställande. Vi tar då ansvar för att tidplanen hålls, att kostnaderna hålls inom kalkylerade ramar och att anläggningen fungerar när den är färdig.

Service
Vår underhållsservice möter kraven på hög tillgänglighet.

Produktleverans
Genom vårt goda samarbete med leverantörer av toppklassig utrustning kan vi välja rätta produkter för ändamålet. Vi arbetar med allt från stora projekt till en enda internetanslutning. Hos oss finns alltid de rätta svaren på våra kunders frågor.